ΚΑΙΡΟΣ

Προγνώσεις καιρού για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Το δελτίο καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Άμεση ενημέρωση για έκτακτα δελτία καιρού και για καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα.

Συννεφιασμένος καιρός

Καιρός: Διατηρείται η αστάθεια στα ηπειρωτικά με τοπικά έντονα φαινόμενα

Επικράτηση βορείων ανέμων 5 με 6 μποφόρ που αργότερα θα ενισχυθούν και θερμοκρασίες σε κανονικά επίπεδα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Σύννεφα

Καιρός: Διατηρείται η αστάθεια μέχρι τη Δευτέρα - Άνοδος της θερμοκρασίας από Τρίτη

Έως την ερχόμενη Δευτέρα διατήρηση της αστάθειας. Μικρή ενίσχυση βοριάδων στο Αιγαίο το Σαββατοκύριακο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιασμένος καιρός

Καιρός: Κανονικές θερμοκρασίες με βροχές στα ηπειρωτικά την Παρασκευή

Παραμένει ασταθής ο καιρός, κυρίως στα ηπειρωτικά, μέχρι και την ερχόμενη Δευτέρα. Σε κανονικά για την εποχή επίπεδα η θερμοκρασία. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιά

Καιρός: Περιορισμένη αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες

Επικράτηση βορειοδυτικών ανέμων 5 με 6 μποφόρ και θερμοκρασίες σε κανονικά επίπεδα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιά

Καιρός: Διατηρείται η αστάθεια - Κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή

Τυπικά καλοκαιρινός καιρός με κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες και διατήρηση της αστάθειας κυρίως στα κεντρικά και βόρεια στα ηπειρωτικά. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Σύννεφα

Κακοκαιρία Genesis: Υποχωρεί η αστάθεια και ανεβαίνει η θερμοκρασία

Υποχωρεί η αστάθεια στα ηπειρωτικά και βαθμιαία ανεβαίνει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες. Έως 7 μποφόρ από την Πέμπη οι άνεμοι. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κακοκαιρία Genesis

Κακοκαιρία Genesis: Περιορίζεται η αστάθεια την Κυριακή - Θερμοκρασίες κάτω από τα κανονικά επίπεδα

Παραμένουν οι βορειοδυτικοί άνεμοι 5 με 6 μποφόρ. Λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή η θερμοκρασία. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη

Κακοκαιρία Genesis: Υποχωρεί από το απόγευμα του Σαββάτου

Η Κακοκαιρία Genesis θα αρχίσει να υποχωρεί από το απόγευμα του Σαββάτου. Βαθμιαία επικράτηση βορειοδυτικών ανέμων και μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Σύννεφα καταιγίδας. Φωτό αρχείου.

Κακοκαιρία GENESIS: Μήνυμα του 112 σε Βόρειο Αιγαίο, Μακεδονία και Θράκη - Πού θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες

Ξεκίνησαν τα πρώτα προβλήματα της κακοκαιρίας GENESIS, με τα σημαντικότερα να εντοπίζονται σε Λάρισα, Αμφιλοχία, Ξάνθη και κεντρική Εύβοια. Μήνυμα του 112 σε 4 περιοχές. Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες και μέρες το κύμα.

Κακοκαιρία

Κακοκαιρία GENESIS: Η ανάλυση του φαινομένου - Αναλυτικά πού θα χτυπήσει

Η κακοκαιρία GENESIS αναμένεται να "χτυπήσει" τη δυτική, κεντρική και βόρεια Ελλάδα από σήμερα Πέμπτη έως και το βράδυ του Σαββάτου με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Καταρρακτώδεις βροχές

Κακοκαιρία GENESIS: Έρχονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα - Ποιες περιοχές θα χτυπήσουν

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από χαλάζι, μεγάλη συχνότητα κεραυνών και ισχυρούς ανέμους, προβλέπει το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ.

Συννεφιά στην Αττική

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές το απόγευμα της Δευτέρας

Άστατος καιρός το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά με μπόρες ή καταιγίδες. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 6 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.