ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός προγνώσεις για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Το δελτίο καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Άμεση ενημέρωση για έκτακτα δελτία καιρού και για καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα. Προγνώσεις καιρού και ενημέρωση για κακοκαιρίες, βροχές και υψηλές θερμοκρασίες. Δείτε τι καιρό θα κάνει αύριο και τις επόμενες μέρες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ιωάννινα, Βόλο, Καρδίτσα, Λαμία, Τρίκαλα, Αγρίνιο, Ηράκλειο, Καλαμάτι, Κοζάνη, Σέρρες, Χαλκίδα, Εύβοια, Χανιά, Βέροια, Καβάλα, Κατερίνη και όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

Συννεφιά στην Αττική

Καιρός: Άστατο το σκηνικό την Πέμπτη

Διατηρείται η αστάθεια στα ηπειρωτικά με πιθανόν έντονα φαινόμενα στα βόρεια. Σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες και άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Βροχή στην Αθήνα

Καιρός: Με ποιον Μάιο μοιάζει ο φετινός

Ο καιρός τον φετινό Μάιο κάθε άλλο παρά ανοιξιάτικος είναι καθώς χαρακτηρίζεται με έντονη συννεφιά και συχνές βροχοπτώσεις. Ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς αναγνωρίζει κάποιες ομοιότητες από το παρελθόν.

Νεφώσεις

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές, αλλά και άνοδος της θερμοκρασίας τη Δευτέρα

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια αυξημένες νεφώσεις με βροχές. Άνοδος θερμοκρασίας και ενισχυμένοι νοτιάδες στα δυτικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιά

Καιρός: Τοπικές βροχές και άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή

Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Άνοδος θερμοκρασίας και ενισχυμένοι νοτιάδες στα δυτικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Παροδικές νεφώσεις

Καιρός: Περιορίζεται η αστάθεια το επόμενο διήμερο - Θερμοκρασίες κάτω από τα κανονικά επίπεδα

Θερμοκρασίες κάτω από τα κανονικά επίπεδα με άνοδο όμως από την Κυριακή . Άνεμοι στα 6-7 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τοπικές νεφώσεις

Καιρός: Τοπικά φαινόμενα στα δυτικά και βόρεια - Θερμοκρασίες λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα

Παροδικά αυξημένες νεφώσεις την Παρασκευή. Βόρειοι άνεμοι 4-5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 με 7 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Βροχερός καιρός

Καιρός: Γιατί διατηρείται η συννεφιά - Ο υποτροπικός αεροχείμαρρος και η διαιρεμένη μας ατμόσφαιρα

Ο διευθυντής της ΕΜΥ, Θοδωρής Κολυδάς, αναλύει τα δεδομένα για τον καιρό και εξηγεί γιατί παραμένει άστατο το σκηνικό, ενώ βρισκόμαστε μια ανάσα από το καλοκαίρι.