ΚΑΙΡΟΣ

Προγνώσεις καιρού για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Το δελτίο καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Άμεση ενημέρωση για έκτακτα δελτία καιρού και για καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα.

Αλλαγή του καιρού με έντονα φαινόμενα

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης - Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που θα συνοδεύονται από μεγάλη συχνότητα κεραυνών και κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις θα σημειωθούν από σήμερα, Δευτέρα μέχρι και την Τετάρτη. Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ.

Συννεφιά

Καιρός: Αστάθεια στα βόρεια και στα κεντρικά κατά τις απογευματινές ώρες

Ασταθής θα είναι ο καιρός στα βόρεια και τοπικά στα κεντρικά κατά τις απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιασμένος καιρός (φωτογραφία αρχείου)

Καιρός: Αστάθεια στα βόρεια και επέκταση στα υπόλοιπα ηπειρωτικά - Κανονικές θερμοκρασίες

Η αστάθεια ξεκινά από την Κυριακή στα βόρεια και επεκτείνεται και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από τη Δευτέρα . Οι θερμοκρασίες κανονικές για την εποχή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός με νεφώσεις (φωτογραφία αρχείου)

Καιρός: Αστάθεια στα βόρεια - Τοπικές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα

Έντονη αστάθεια στη Μακεδονία και τη Θράκη. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες τοπικές νεφώσεις και καλές για την εποχή θερμοκρασίες. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καλός καιρός

Καιρός: Αίθριος με άνοδο θερμοκρασίας στους 33 με 35 βαθμούς

Σχεδόν αίθριος καιρός τις επόμενες ημέρες με άνοδο της θερμοκρασίας τοπικά στους 33 με 35 βαθμούς έως την Τετάρτη και πτώση το Σαββατοκύριακο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.