ΚΑΙΡΟΣ

Προγνώσεις καιρού για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Το δελτίο καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Άμεση ενημέρωση για έκτακτα δελτία καιρού και για καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα.

Κακοκαιρία Μήδεια - Πάρκο Συγγρού

Κακοκαιρία "Μήδεια": Έκτακτο Δελτίο ΕΜΥ - Έντονη χιονόπτωση στην Αττική από το απόγευμα

Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων για την κακοκαιρία "Μήδεια" εξέδωσε η ΕΜΥ. Ποιες περιοχές της Ελλάδας θα επηρεαστούν τις επόμενες ώρες.

Χιόνια στο Διόνυσο

Κακοκαιρία "Μήδεια": Χιόνια στα πεδινά και θυελλώδεις άνεμοι -Από την Τρίτη το κρύο υποχωρεί

Η κακοκαιρία "Μήδεια" φέρνει χιόνια ακόμα και σε πεδινές περιοχές. Από το βράδυ της Τρίτης θα έχουμε ύφεση των φαινομένων. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Χιόνια στην Αττική (φωτογραφία αρχείου)

Κακοκαιρία Μήδεια: Χιόνια στα πεδινά και θυελλώδεις άνεμοι - Διατηρείται το κρύο

Η κακοκαιρία "Μήδεια" φέρνει χιόνια στα πεδινά και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας. Το κρύο θα διατηρηθεί έως και τα μέσα της εβδομάδας. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά .

Χιόνια στην Αργολίδα τον Ιανουάριο του 2021

Κακοκαιρία Μήδεια: Χιόνια, σημαντική πτώση θερμοκρασίας και πολύ θυελλώδεις άνεμοι

Χιονοπτώσεις την Κυριακή στα κεντρικά και βόρεια που βαθμιαία θα επεκταθούν νοτιότερα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Χιόνια στα Γιάννενα

Κακοκαιρία Μήδεια: Πέφτει η θερμοκρασία - Χιόνια ακόμα και στην Αθήνα

Η Κακοκαιρά Μήδεια καταφθάνει και φέρνει μαζί της σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κακοκαιρία στην Αττική τον Ιανουάριο του 2020

Κακοκαιρία Μήδεια: Έντονα φαινόμενα και πτώση θερμοκρασίας το Σάββατο

Η κακοκαιρία Μήδεια αναμένεται από το μεσημέρι του Σαββάτου από τα δυτικά και τα βόρεια, που βαθμιαία την Κυριακή θα επικρατήσει και στην υπόλοιπη χώρα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Χιόνια στην Πάρνηθα. Φωτό αρχείου.

Κακοκαιρία "Μήδεια": Πτώση της θερμοκρασίας, με θυελλώδεις ανέμους και χιόνια

Από το Σαββατοκύριακο έρχεται ραγδαία μεταβολή του καιρού λόγω της κακοκαιρίας "Μηδεία". Ο χιονιάς θα κρατήσει όλη την ερχόμενη εβδομάδα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Η κακοκαιρία Μήδεια θα φέρει χιόνια ακόμα και στην Αθήνα

Κακοκαιρία Μήδεια: Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ - Πότε καταφτάνει ο χιονιάς

Από το μεσημέρι του Σαββάτου θα αρχίσουν να εκδηλώνονται τα φαινόμενα της κακοκαιρίας Μήδεια, τα οποία σταδιακά θα ενταθούν με χιονοπτώσεις και παγετό στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Αναλυτικά το δελτίο της ΕΜΥ.

Χιόνια και στα ορεινά της Αττικής αναμένεται να φέρει η κακοκαιρία "Μήδεια" το Σαββατοκύριακο

Κακοκαιρία Μήδεια: Έρχεται από το Σάββατο με χιόνια – Ποιες περιοχές θα σαρώσει

Η κακοκαιρία Μήδεια καταφτάνει στη χώρα και αναμένεται να "ντύσει" στα λευκά πολλά σημεία της. Πού αναμένονται χιόνια και ποια η πορεία του σφοδρού κύματος που αναμένεται από Σάββατο.

Χιόνια στην Ελλάδα

Καιρός: Η πρόβλεψη για χιόνια στην Ευρώπη και από το κλιματικό μοντέλο του ECMWF

Η νότια επέκταση θερμοκρασιών με πολικά χαρακτηριστικά έχει ήδη ξεκινήσει το μακρινό της ταξίδι. Γιατί θα έχουμε μεταβολή του καιρού και πολλά φαινόμενα το Σαββατοκύριακο.

Χιόνια στα βουνά (φωτογραφία αρχείου)

Καιρός: Έρχεται η "Μήδεια" με σημαντική πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια

Απότομη μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός. 'Ερχεται η κακοκαιρία Μήδεια με κρύο και χιόνια ακόμη και σε πεδινές περιοχές, που θα συνεχιστούν και την ερχόμενη εβδομάδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός

Καιρός: Έρχονται χιόνια και απότομη πτώση της θερμοκρασίας

Θερμοκρασία σε σημαντική πτώση μέσα στο Σαββατοκύριακο της τάξεως συνολικά των 12-15 βαθμών σε σχέση με τις σημερινές τιμές. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.