ΚΑΙΡΟΣ

Προγνώσεις καιρού για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Το δελτίο καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Άμεση ενημέρωση για έκτακτα δελτία καιρού και για καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα.

Καιρός Αθήνα

Καιρός: Αστάθεια και πολύ υψηλές θερμοκρασίες το Σαββατοκύριακο

Αστάθεια κυρίως το Σαββατοκύριακο και πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν και δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ήλιος στον ουρανό της Αθήνας

Καιρός: Ανεβαίνει ο υδράργυρος - Έως και 30 βαθμούς Κελσίου τοπικά η θερμοκρασία

Άστατος καιρός το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Περαιτέρω άνοδος της θερμοκρασίας. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το NEWS 24/7.

Ηλιοφάνεια

Καιρός: Μέχρι και 30 βαθμούς η θερμοκρασία το επόμενο τριήμερο

Σημαντική άνοδος της θερμοκρασίας το επόμενο τριήμερο στη χώρα, με τον υδράργυρο τοπικά να φτάνει ή και να ξεπερνάει τους 30 βαθμού Κελσίου. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ηλιοφάνεια στην Αττική

Καιρός: Σε υψηλά επίπεδα η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες

Υψηλές θερμοκρασίες τις επόμενες ημέρες και αστάθεια τις απογευματινές ώρες κυρίως το Σαββατοκύριακο. Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ηλιοφάνεια στην Αττική

Καιρός: Περαιτέρω αύξηση της θερμοκρασίας την Τετάρτη

Πάνω από τα κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία και οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ. Άστατος καιρός το μεσημέρι κυρίως στην Ήπειρο και τη Μακεδονία. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Παροδικές νεφώσεις

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και παροδικές νεφώσεις τις επόμενες ημέρες

Παροδικές νεφώσεις και περιορισμένη αστάθεια τις επόμενες ημέρες. Οι άνεμοι στα 5 με 6 μποφόρ και υψηλές θερμοκρασίες. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ηλιοφάνεια στην Αθήνα

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας την Τρίτη και άνεμοι έως 6 μποφόρ

Πάνω από τα κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία και οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 6 μποφόρ. Άστατος καιρός το μεσημέρι κυρίως στην Ήπειρο και τη Μακεδονία. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ηλιοφάνεια στην Αττική

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας και λίγα φαινόμενα τη Δευτέρα

Τοπικές νεφώσεις με λίγα φαινόμενα, αλλά και άνοδος της θερμοκρασίας τη Δευτέρα. Οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιά

Καιρός: Αραιές νεφώσεις και τοπικές βροχές την Κυριακή

Τοπικές νεφώσεις και λίγα φαινόμενα. Οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικές τιμές. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιά στην Αττική

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις και άνεμοι το Σάββατο

Περιορισμένη αστάθεια και τοπικές νεφώσεις αναμένονται το Σάββατο, με τους ανέμους να φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ. Σε κανονικές τιμές η θερμοκρασία. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιά / Κακοκαιρία

Καιρός: Διατηρείται η αστάθεια τις επόμενες ημέρες - Κανονικές θερμοκρασίες

Με περιορισμένη αστάθεια στα ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα θα κυλήσει ο καιρός το επόμενο πενθήμερο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Άνοιξη στην Αθήνα

Καιρός: Περιορισμένη αστάθεια κυρίως στα βόρεια

Περιορισμένη αστάθεια κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι μόνο στα νοτιοανατολικά και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικές τιμές. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ηλιοφάνεια στον θεσσαλικό κάμπο

Καιρός: Βελτιωμένος το επόμενο διήμερο - Πέφτει η θερμοκρασία από Παρασκευή

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές το επόμενο διήμερο, αστάθεια και πτώση της θερμοκρασίας από την Παρασκευή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιά / Κακοκαιρία

Καιρός: Αίθριος το επόμενο τριήμερο - Αλλάζει από την Παρασκευή

Βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές το επόμενο τριήμερο. Από την Παρασκευή και μετά θα έχουμε αστάθεια. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.