ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός προγνώσεις για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Το δελτίο καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Άμεση ενημέρωση για έκτακτα δελτία καιρού και για καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα. Προγνώσεις καιρού και ενημέρωση για κακοκαιρίες, βροχές και υψηλές θερμοκρασίες. Δείτε τι καιρό θα κάνει αύριο και τις επόμενες μέρες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ιωάννινα, Βόλο, Καρδίτσα, Λαμία, Τρίκαλα, Αγρίνιο, Ηράκλειο, Καλαμάτι, Κοζάνη, Σέρρες, Χαλκίδα, Εύβοια, Χανιά, Βέροια, Καβάλα, Κατερίνη και όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

Συννεφιασμένος ουρανός στην Αττική

Καιρός: Επιμένουν οι βροχές και οι καταιγίδες και την Παρασκευή

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά που βαθμιαία θα περιοριστούν στα νότια. Θερμοκρασίες λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα και άνεμοι έως 6 με 7 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Βροχόπτωση

Καιρός: Βροχερό το σκηνικό και την Πέμπτη

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Θερμοκρασίες κοντά στα κανονικά επίπεδα και άνεμοι εως 6 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καύσωνας στην Αθήνα

Λέκκας: Θερμό αναμένεται και το φετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα

Υψηλές θερμοκρασίες αναμένεται να πλήξουν και την Ελλάδα φέτος το καλοκαίρι σύμφωνα με τις προβλέψεις του καθηγητή του ΕΚΠΑ, Ευθύμιου Λέκκα. Κίνδυνος να "αφρικανοποιηθούν" χώρες της Μεσογείου.