ΚΑΙΡΟΣ

Προγνώσεις καιρού για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Το δελτίο καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Άμεση ενημέρωση για έκτακτα δελτία καιρού και για καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα.

Συννεφιά στην Αττική

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας και βροχές το απόγευμα της Δευτέρας

Άστατος καιρός το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά με μπόρες ή καταιγίδες. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας και άνεμοι έως 6 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ζέστη στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Στους 35 βαθμούς η θερμοκρασία και άνεμοι έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο

Θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά για την εποχή. Οι άνεμοι στα ανατολικά βόρειοι 5-6 και τοπικά στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ζέστη στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Περιορισμένη αστάθεια την Τετάρτη - Πάνω από τα κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία

Θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα και μέτριοι άνεμοι 4-5 μποφόρ, αργότερα τοπικά 5-6 μποφόρ στα νότια. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καλοκαιρινή μπόρα στο κέντρο της Αθήνας (φωτό αρχείου)

Καιρός: Πρόσκαιρη επιδείνωση την Κυριακή - Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού την Κυριακή. Ισχυρές βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας κατά 4 με 6 βαθμούς. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά

Ζεστός καιρός

Καιρός: Ζέστη έως το Σάββατο - Πτώση κατά 4 με 6 βαθμούς την Κυριακή

Διατηρείται ζεστός ο καιρός έως το Σάββατο, ενώ την Κυριακή η θερμοκρασία πέφτει κατά 4 με 6 βαθμούς με παράλληλη εκδήλωση φαινομένων. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός

Καιρός: Ζέστη και την Παρασκευή

Θα διατηρηθεί ζεστός ο καιρός με μικρή πτώση της θερμοκρασίας μόνο στα βόρεια. Μεταβλητοί άνεμοι και τοπικά στα Βορειοδυτικοί άνεμοι έως 5 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καλοκαιρινός καιρός

Καιρός: Στους 35 βαθμούς ο υδράργυρος

Ο υδράργυρος τοπικά στους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου. Μεταβλητοί άνεμοι και τοπικά στα νότια δυτικοί έως 5 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ζεστός καιρός

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας τις επόμενες μέρες - Έως και 35 βαθμοί Κελσίου

Σχεδόν αίθριος καιρός με περιορισμένη αστάθεια τις επόμενες ημέρες. Ανεβαίνει η θερμοκρασία, ενώ εξασθενούν οι άνεμοι στα πελάγη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ζεστός καιρός

Καιρός: Μέχρι τους 33 βαθμούς Κελσίου ο υδράργυρος τη Δευτέρα

Βελτιωμένος καιρός με υψηλές θερμοκρασίες στις περισσότερες περιοχές. Διατηρείται η αστάθεια κυρίως στα κεντρικά βόρεια ηπειρωτικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.