ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός προγνώσεις για την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και ολόκληρη τη χώρα. Το δελτίο καιρού από τον Θοδωρή Κολυδά - Άμεση ενημέρωση για έκτακτα δελτία καιρού και για καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα. Προγνώσεις καιρού και ενημέρωση για κακοκαιρίες, βροχές και υψηλές θερμοκρασίες. Δείτε τι καιρό θα κάνει αύριο και τις επόμενες μέρες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Πάτρα, Ιωάννινα, Βόλο, Καρδίτσα, Λαμία, Τρίκαλα, Αγρίνιο, Ηράκλειο, Καλαμάτι, Κοζάνη, Σέρρες, Χαλκίδα, Εύβοια, Χανιά, Βέροια, Καβάλα, Κατερίνη και όλες τις περιοχές της Ελλάδος.

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία, υποχωρεί το μελτέμι - Έως τους 38 βαθμούς το Σαββατοκύριακο

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία, υποχωρεί το μελτέμι - Έως τους 38 βαθμούς το Σαββατοκύριακο

Πρόσκαιρη άνοδος της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο και πτώση από Δευτέρα. Βοριάδες 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Αναλυτικά, η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καιρός - Καλοκαίρι στο Πήλιο

Καιρός: Αίθριος την Παρασκευή με άνοδο της θερμοκρασίας

Σχεδόν αίθριος καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας στους 35 με 36 βαθμούς, ανέμους 5 με 6 στα νοτιοανατολικά 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα. Αναλυτικά, η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καλοκαίρι στο Πήλιο

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας στους 38 βαθμούς το Σαββατοκύριακο

Βοριάδες 5 με 6 και τοπικά 7 με 8 μποφόρ με εξασθένηση την Παρασκευή. Κανονικές θερμοκρασίες σήμερα και το Σαββατοκύριακο άνοδος περί τους 38 βαθμούς Κελσίου. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καλοκαίρι στο Πήλιο

Καιρός: Αίθριος την Πέμπτη - Σε κανονικές τιμές η θερμοκρασία

Σχεδόν αίθριος ο καιρός με κανονικές θερμοκρασίες για την εποχή και ανέμους 5 με 6 στα νοτιοανατολικά 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Αναλυτικά, η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Αυξημένες θερμοκρασίες στην Αθήνα

Καιρός: Κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες την Τετάρτη

Βελτιωμένος ο καιρός με κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες την Τετάρτη. Τοπικά έως και 8 μποφόρ οι άνεμοι στα νοτιοανατολικά. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ηλιοφάνεια

Καιρός: Βελτιωμένος την Τρίτη - Σε κανονικές τιμές η θερμοκρασία

Επάνοδος της θερμοκρασίας σε κανονικές τιμές. Βοριάδες 5 με 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Την Τετάρτη και την Πέμπτη το μελτέμι θα φτάνει τα 7 με 8 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Υψηλές θερμοκρασίες

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και ισχυροί άνεμοι την Τετάρτη

ΚΑΙΡΟΣ

Τους 38 βαθμούς θα φτάσει την Τετάρτη η θερμοκρασία. Παραμένουν ισχυροί οι άνεμοι, που θα αγγίξουν τα 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ζέστη στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες μέχρι Παρασκευή - Αισθητή πτώση το Σαββατοκύριακο

Υψηλές θα είναι οι θερμοκρασίες μέχρι την Παρασκευή, ενώ από το Σαββατοκύριακο ανμένεται πτώση. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Υψηλές θερμοκρασίες (φωτό αρχείου)

Καιρός: Συνεχίζονται οι υψηλές θερμοκρασίες, διατηρείται το μελτέμι την Τρίτη

Η θερμοκρασία πάνω από τα κανονικά με τον υδράργυρο στους 36 με 38 βαθμούς. Διατήρηση μελτεμιού έως 6-7 μποφόρ στο Αιγαίο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Συννεφιασμένος καιρός

Καιρός: Πτώση της θερμοκρασίας και αστάθεια από το Σάββατο - Πώς θα κινηθεί τον Ιούλιο

Έως 38 βαθμούς η θερμοκρασία στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και έως 33 στα νησιά του Αιγαίου. Πότε υποχωρούν τα φαινόμενα αστάθειας. Η προοπτική του καιρού μέχρι τα μέσα του μήνα από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Κόσμος στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας - Ενισχύεται το μελτέμι την Κυριακή

Διατηρείται η θερμοκρασία σε υψηλές για την εποχή τιμές. Το μελτέμι στα 5 με 6 και κατά περιόδους στα 6 με 7 μποφόρ και την Κυριακή τοπικά 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Υψηλές θερμοκρασίες στο κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και μελτέμι στο Αιγαίο

Διατηρείται το μελτέμι στο Αιγαίο στα 6 με 7 μποφόρ, ενισχυόμενο πρόσκαιρα την Κυριακή στα 7 με 8. Αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια και η θερμοκρασία έως 38 βαθμούς. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ζέστη

Καιρός: Τους 38 βαθμούς θα αγγίξει την Παρασκευή τοπικά ο υδράργυρος

Πάνω απο τα κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία την Παρασκευή ενώ διατηρείται το μελτέμι 6-7 μποφόρ στο Αιγαίο. Περιορισμένη αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.