Αραιές νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες την Κυριακή

Αραιές νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες την Κυριακή
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Δείτε την πρόγνωση για σήμερα και για το επόμενο τριήμερο. Αναλυτικοί χάρτες και βίντεο από τον Θοδωρή Κολυδά.

Ζεστός καιρός αναμένεται την Κυριακή, με αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Η ορατότητα, τις πρωινές ώρες στα ανατολικά και τις νυχτερινές ώρες στα δυτικά, θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Ειδικότερα, στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Δευτέρα

Αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με τοπικούς όμβρους στα βόρεια κυρίως ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η ορατότητα, κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες, θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ και στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τρίτη

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους στα βόρεια κυρίως ορεινά μέχρι το απόγευμα. Η ορατότητα, κυρίως τις πρωινές και βραδινές ώρες, θα είναι τοπικά περιορισμένη. Στην ατμόσφαιρα θα

υπάρχουν αυξημένες ποσότητες αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Τετάρτη

Λίγες νεφώσεις στα κεντρικά και νότια παροδικά αυξημένες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Στην ατμόσφαιρα θα υπάρχουν αυξημένες ποσότητες αφρικανικής σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά από ανατολικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα δυτικά.

 

 

 

Δείτε την εβδομαδιαία προοπτική του καιρού σε ένα μονόλεπτο βίντεο:

 

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα