Αρκετή ηλιοφάνεια και κανονικές θερμοκρασίες την Παρασκευή

Αρκετή ηλιοφάνεια και κανονικές θερμοκρασίες την Παρασκευή
ΚΑΙΡΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI Eurokinissi

Βοριάδες θα επικρατήσουν την Παρασκευή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες και καθαρή ατμόσφαιρα

  • Λίγες βροχές στα βορειοανατολικά βελτιούμενος

  • Βόρειοι Βορειοδυτικοί άνεμοι 5-6 και πρόσκαιρα το πρωί έως 6-7 μποφόρ τοπικά

 

Την Παρασκευή στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και την ανατολική νησιωτική χώρα θα σημειωθούν τοπικές βροχές που αργότερα θα σταματήσουν .Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και τις πρώτες πρωινές ώρες στο βορειοδυτικό Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 26 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 26 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική σχεδόν αίθριος καιρός

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί ασθενείς Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη σχεδόν αίθριος καιρός

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες παροδικές νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 5 με 6 και τις πρώτες πρωινές ώρες τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου..

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 9/10/2006 είχαμε μεγάλες πλημμύρες στην πόλη του Βόλου, με περισσότερα από 220 χιλιοστά βροχής. Ανυπολόγιστες καταστροφές στο κέντρο και σε όλο το δυτικό Πήλιο και 2 νεκροί. Το 2012 παρατηρήθηκε υδροσίφωνας στον Αγ. Νικόλαο Κρήτης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα