Καιρός: Κανονικές θερμοκρασίες και μελτέμι έως 7 Μποφόρ στο Αιγαίο

Καιρός: Κανονικές θερμοκρασίες και μελτέμι έως 7 Μποφόρ στο Αιγαίο
Στιγμιότυπο από παραλία της Αργολίδας Eurokinissi

Άνοδος θερμοκρασίας προβλέπεται από τα μέσα της βδομάδας. Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού από το Θοδωρή Κολυδά.

Σε κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες και οι άνεμοι δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα στα πελάγη, ενώ δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5 Μποφόρ στα δυτικά και τα 6 με 7 στο Αιγαίο.

Η τάση της θερμοκρασίας του καιρού είναι ανοδική από 23 έως και 25 Αυγούστου με τιμές όμως που δεν προβλέπεται να ξεπεράσουν τους 36 με 38 βαθμούς Κελσίου.


ΤΡΙΤΗ 20-08-2019

Αίθριος καιρός και μόνο στην Κρήτη θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά.

ΤΕΤΑΡΤΗ 21-08-2019 ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 22-08-2019

Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως την Πέμπτη.

Χωρίς φαινόμενα θα κυλήσει όλη η ερχόμενη εβδομάδα στη χώρα μας όπως διακρίνεται στον παραπάνω χάρτη που μας δείχνει την εβδομαδιαία τάση του καιρού με τις αποκλίσεις του υετού από τις μέσες τιμές. Αντίθετα η Κεντρική και μεγάλο μέρος της Βόρειας Ευρώπης θα έχουν βροχοπτώσεις πάνω από τα κανονικά επίπεδα

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα