Καιρός: “Αγγίζει” τους 33 ο υδράργυρος την Τρίτη

Καιρός: “Αγγίζει” τους 33 ο υδράργυρος την Τρίτη
Ηλιοφάνεια Eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Η θερμοκρασία θα φτάσει και τους 32 με 33 βαθμούς κυρίως στη Θεσσαλία όπου τοπικά θα επικρατήσει ΝΔ καταβατικός άνεμος (λίβας) 
  • Οι άνεμοι θα φτάσουν τα 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη τα 6 με 7 μποφόρ
  • Αραιή συννεφιά κατά περιόδους  και μεταφορά σκόνης από την Αφρική

 

Σήμερα Τρίτη προβλέπεται γενικά αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις τοπικά έως 7 μποφόρ, με εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία στα ανατολικά ηπειρωτικά θα ξεπεράσει κατά τόπους τους 30 βαθμούς Κελσίου και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 30 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 29 με 33 και στα νησιά του Αιγαίου τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου και τοπικά στη Κρήτη 31.

Στην Αττική σχεδόν αίθριος με αραιές νεφώσεις 

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις μέχρι το απόγευμα.  Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ που από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 3 με 5 και πρόσκαιρα στο Σαρωνικό έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός 

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ που τη νύχτα θα στραφούν σε βόρειους 3 με 4 μποφόρ. Η Θερμοκρασία:θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΟΝΗΣ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΗ

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα