Καιρός: Αίθριος την Μεγάλη Παρασκευή

Καιρός: Αίθριος την Μεγάλη Παρασκευή
Σύννεφα πάνω από την Αθήνα eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Σχεδόν αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές –Λίγες αραιές νεφώσεις κατά περιόδους
  • Θερμοκρασία σε άνοδο –Τοπικά 22 με 23 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά 
  • Οι άνεμοι αρχικά δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ

 

Για την Μεγάλη Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα δυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Κατά διαστήματα αραιή συννεφιά σε όλη σχεδόν τη χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στο νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα  και στα βόρεια, θα φτάσει τους 23 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 22 με 23 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αττική

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας στη Θεσσαλονίκη    

 

Στη Θεσσαλονίκη  προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιων διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα