Καιρός: Αίθριος το επόμενο διήμερο – Βροχές από Τετάρτη

Καιρός: Αίθριος το επόμενο διήμερο – Βροχές από Τετάρτη
Συννεφιά eurokinissi

Περιορισμός της αστάθειας έως και την Τρίτη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Το επόμενο διήμερο τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κοντά στα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 4 με 5 και τοπικά 5-6 μποφόρ στο Αιγαίο

Η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Δευτέρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στη χώρα, με πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα ηπειρωτικά, οπότε στα ορεινά κυρίως της Μακεδονίας και της Ηπείρου, θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς στα βόρεια μεμονωμένες καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και πιθανόν να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς, στα ανατολικά θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 28 με 29 και κατά τόπους τους 30 βαθμούς και στα νησιά τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου.

ΤΡΙΤΗ 06-06-2023

Αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες από τις μεσημβρινές ώρες από τα δυτικά. Πιθανόν στην δυτική Πελοπόννησο να σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 28 με 30 και στα νησιά τους 25 με 27 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 07-06-2023

Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές με τοπικές βροχές κυρίως στην Πελοπόννησο και τη νότια νησιωτική χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΕΜΠΤΗ 08-06-2023

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα ηπειρωτικά, κυρίως ορεινά, καθώς και στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή..

Καιρός Αθήνα


Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις . Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη


Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 24 βαθμούς Κελσίου .

Το στίγμα της ημέρας

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα