Καιρός: Αλλάζει ξανά το σκηνικό από την Κυριακή

Καιρός: Αλλάζει ξανά το σκηνικό από την Κυριακή
Συννεφιά EUROKINISSI

Βελτιωμένος καιρός το επόμενο διήμερο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με άνοδο της θερμοκρασίας. Νέα μεταβολή του καιρού την Κυριακή. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βαθμιαία βελτίωση του καιρού με τοπικές νεφώσεις το επόμενο διήμερο. Βροχές από την Κυριακή από τα βορειοδυτικά με ανατολική επέκταση.
  • Η θερμοκρασία θα επανέλθει σε κανονικές για την εποχή τιμές.
  • Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 6 με 7 μποφόρ στα νότια.

Σήμερα Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4, στα νότια 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές και θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά και τη νησιωτική χώρα τους 15 με 17 βαθμούς και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 18 με 20 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά θα σημειωθεί τοπικά παγετός.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 31-03-2023


Λίγες νεφώσεις οι οποίες στο Ιόνιο, τα δυτικά ηπειρωτικά, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο θα είναι κατά διαστήματα αυξημένες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νότια δυτικοί 5 με 7 μποφόρ και στα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα και θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά και τη νησιωτική χώρα τους 18 με 19 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 01-04-2023

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά, στην ανατολική νησιωτική χώρα και πρόσκαιρα το απόγευμα στα βόρεια. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

ΚΑΙΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 02-04-2023

Στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με βροχές την Κυριακή. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με καταιγίδες την Κυριακή. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 16 με 19 βαθμούς Κελσίου.

Το στίγμα της ημέρας

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα