Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας το Σάββατο – Τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια

Καιρός: Άνοδος της θερμοκρασίας το Σάββατο – Τοπικές βροχές στα δυτικά και βόρεια
Συννεφιασμένος ουρανός eurokinissi

Θα ανέβει κι άλλο η θερμοκρασία και τοπικά θα φτάσει στα κεντρικά ηπειρωτικά και τους 20 βαθμούς, ενώ οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Τις πρωινές ώρες η ορατότητα τοπικά θα είναι περιορισμένη και δεν αποκλείονται τοπικές ομίχλες.
  • Τοπικές βροχές στα δυτικά τα βόρεια και αργότερα στα ανατολικά.
  • Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπεράσουν τα 5 με 6 μποφόρ.

Το Σάββατο στα δυτικά, τα βόρεια και βαθμιαία στην ανατολική νησιωτική χώρα τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσει βελτιωμένος καιρός. Τις πρωινές ώρες αλλά και κατά την διάρκεια της νύχτας θα υπάρχει περιορισμένη ορατότητα και θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες κυρίως στα ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και στο νότιο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές και ο υδράργυρος το μεσημέρι στα βόρεια θα φτάσει τους 14 βαθμούς , στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 20 και στο Αιγαίο τους 19 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός στην Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 4 και από το απόγευμα 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές βροχές αρχικά στη Θεσσαλονίκη, βελτιούμενος αργότερα

Στη Θεσσαλονίκη αρχικά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βαθμιαία βελτίωση μετά το μεσημέρι , ενώ θα υπάρχει περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλη τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Ξέρετε ότι: Σαν σήμερα στις 7/12/ 2002 είχαμε ισχυρές βροχοπτώσεις με πλημμύρες σε Ημαθία, Πιερία και Λάρισα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα