Καιρός: Αραιές νεφώσεις και τοπικές βροχές την Κυριακή

Καιρός: Αραιές νεφώσεις και τοπικές βροχές την Κυριακή
Συννεφιά Eurokinissi

Τοπικές νεφώσεις και λίγα φαινόμενα. Οι άνεμοι θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικές τιμές. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Περιορισμένη αστάθεια στα ηπειρωτικά και λίγα φαινόμενα δυτικά και νότια
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικές για την εποχή τιμές
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 μποφόρ στα πελάγη

Η προοπτική του καιρού

Την Κυριακή σε όλη τη χώρα προβλέπονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές, με πρόσκαιρες τοπικές βροχές στη Θεσσαλία, τη Στερεά, την Πελοπόννησο, τα νησιά του Ιονίου, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, το μεσημέρι – απόγευμα στη δυτική και κεντρική Μακεδονία και την Ήπειρο και το βράδυ στα Δωδεκάνησα.

Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης θα είναι αυξημένες στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά έως 6 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα αλλάξει σημαντικά θα κυμανθεί στα βόρεια από 08 έως 23 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 09 έως 24 και στη νησιωτική χώρα από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.


Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.




ΞΈΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 8/5/2013 δημιουργήθηκε υδροσίφωνας στην Κεφαλονιά. Στη διάρκεια ισχυρής καταιγίδας με βροχή, περιορισμένη ορατότητα και αμμοθύελλα που ξεπερνούσαν τα 100 χιλιόμετρα την ώρα, κατέπεσε αεροσκάφος των Αιγυπτιακών αερογραμμών λίγο πριν την προσγείωσή του στο αεροδρόμιο της Τύνιδας. Από τους 56 επιβαίνοντες, 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα