ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ο καιρός της Θεσσαλονίκης με ακρίβεια και εγκυρότητα μέσα από τις καθημερινές προβλέψεις του Θοδωρή Κολυδά, διευθυντή της ΕΜΥ. Ημερήσιες και εβδομαδιαίες προβλέψεις για τον καιρό στη Θεσσαλονίκη, με χάρτες και θερμοκρασίες.Για να είστε πάντα ενήμεροι για τον καιρό στην Θεσσαλονίκη, μείνετε συντονισμένοι στο new247.gr

Στιγμιότυπο από την παραλία του Καλού Νερού στη Πελοπόννησο. (Κυριακή 13 Αυγούστου 2017) (EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗ)

Καιρός: Κανονικές θερμοκρασίες και μελτέμια έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο από την Πέμπτη

Περιορίζεται η αστάθεια στα ηπειρωτικά και οι θερμοκρασίες επιστρέφουν στα κανονικά επίπεδα. Μελτέμια έως 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καλός καιρός

Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο - Εξασθενημένοι άνεμοι στα πελάγη

Πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο, ενώ ξεκινά αστάθεια από την Κυριακή στα ηπειρωτικά. Εξασθενημένοι άνεμοι στα πελάγη και κανονικές θερμοκρασίες από βδομάδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Βουτιές στο Ναύπλιο λόγω της ζέστης

Καιρός: 39 με 40 βαθμούς στα ηπειρωτικά - Μελτέμι έως 5 μποφόρ στο Αιγαίο

Αισθητή η ζέστη σήμερα, με τον υδράργυρο να φτάνει τοπικά τους 39 με 40 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά. Το μελτέμι δεν θα ξεπερνά τα 5 μποφόρ στο Αιγαίο. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Παραλία στο Ναύπλιο

Καιρός: 38 με 40 βαθμούς έως την Παρασκευή - Πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο

Τοπικά 38 με 40 βαθμούς έως την Παρασκευή. Πτώση της θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο και εξασθενημένοι άνεμοι στα πελάγη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Στιγμιότυπο από το Σύνταγμα εν μέσω καύσωνα.

Καιρός: Ανεβαίνει η θερμοκρασία - 40άρια την Τετάρτη

Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας τοπικά στους 38 με 40 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά. Το μελτέμι από το απόγευμα εξασθενεί στο Αιγαίο. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Βουτιές στο Ναύπλιο λόγω της ζέστης

Καιρός: Μελτέμι και υψηλές θερμοκρασίες από τα μέσα της βδομάδας

Μελτέμι στα 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο έως και τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδος. Έπειτα εξασθενεί και ανεβαίνει η θερμοκρασία. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Δυνατοί άνεμοι

Καιρός: Μελτέμι ως τις αρχές της εβδομάδας

Μελτέμι στα 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο έως και τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Εξασθενεί και ανεβαίνει η θερμοκρασία στη συνέχεια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ζεστός καιρός

Καιρός: Θερμοκρασίες λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα

Μελτέμι στα 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο έως και τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδος. Οι θερμοκρασίες λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Γυναίκα κάνει ηλιοθεραπεία σε παραλία του Παλαιού Φαλήρου

Καιρός: Θερμοκρασίες λίγο πάνω από τα κανονικά και ενισχυμένο μελτέμι

Ενισχυμένο μελτέμι στο Αιγαίο. Θερμοκρασίες λίγο πάνω από τα κανονικά επίπεδα και αστάθεια κυρίως στα βόρεια. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Στιγμιότυπο από το κέντρο της Αθήνας

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες στα δυτικά και βόρεια

Μελτέμι στα 6 - 7 μποφόρ στο Αιγαίο και πρόσκαιρα την Παρασκευή 7 - 8 μποφόρ. Οι θερμοκρασίες πάνω από τα κανονικά επίπεδα κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Καύσωνας στην Αττική

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες - Αστάθεια σε Ανατολική Στερεά και Πελοπόννησο

Η θερμοκρασία θα φτάσει στο Ιόνιο τους 36 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 37 με 38 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.