Καιρός: Αραιές νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

Καιρός: Αραιές νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Ηλιοφάνεια σε όλη σχεδόν τη χώρα με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους
  • Νότιοι νοτιοδυτικοί άνεμοι 4-6 μποφόρ και πρόσκαιρα στα νότια 6-7 μπ.
  • Πολύ υψηλές θερμοκρασίες – Πτώση το επόμενο διήμερο

Για την Τετάρτη προβλέπονται τοπικές βροχές στα δυτικά κυρίως στα βορειοδυτικά, όπου θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.

Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις στα πελάγη 5 με 6 και το μεσημέρι στο βόρειο Αιγαίο 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 19 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 19 με 20 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 17 βαθμούς Κελσίου.

Ηλιοφάνεια στην Αττική με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους .Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου .

Γενικά αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Οι άνεμοι θα πνέουν Μεταβλητοί ασθενείς και από το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ : Σαν σήμερα 26/2/2015 είχαμε ισχυρή χαλαζόπτωση στον Πειραιά με χαλάζι διαμέτρου 3 εκατοστών

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα