Καιρός: Αστάθεια και σχεδόν κανονικές θερμοκρασίες τις επόμενες μέρες

Καιρός: Αστάθεια και σχεδόν κανονικές θερμοκρασίες τις επόμενες μέρες
eurokinissi

Άνεμοι έως 5 μποφόρ τις επόμενες μέρες. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Άστατος ο καιρός το επόμενο τριήμερο .
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κοντά στα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 μποφόρ

Η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Τρίτη στην ανατολική χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, το ανατολικό Αιγαίο και πιθανώς στην Κρήτη. Στα δυτικά θα επικρατήσει αρχικά σχεδόν αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μπο0φόρ . Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 24 με 26 βαθμούς και τοπικά στα ηπειρωτικά τους 27 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 31-05-2023

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους αρχικά στη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία και τις Σποράδες και τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά ενδέχεται να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 στα νότια τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 25 με 27 και στο Αιγαίο τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου

ΚΑΙΡΟΣ ΠΕΜΠΤΗ 01-06-2023

Λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες με παροδικές βροχές στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και το μεσημέρι – απόγευμα στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02-06-2023

Λίγες νεφώσεις, στα δυτικά και νότια αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο ανατολικό Αιγαίο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα Δωδεκάνησα τοπικά ανατολικοί 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανή βροχή την Παρασκευή . Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 23 με 26 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται άστατος καιρός κυρίως Τετάρτη και Πέμπτη . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου .

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα