Καιρός: Αστάθεια και την Παρασκευή

Καιρός: Αστάθεια και την Παρασκευή
Βροχή στην Αργολίδα eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στα ηπειρωτικά  
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 4-5 και τοπικά στα νότια 5-6 μποφόρ

 

Σήμερα Παρασκευή προβλέπεται άστατος καιρός, με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά σποραδικές καταιγίδες, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις, στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα νότια. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 23 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 23 με 24 και  στα νησιά του Αιγαίου τους 21 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική άστατος καιρός 

 

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ, από το μεσημέρι νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη παροδικές νεφώσεις με πιθανή αστάθεια το μεσημέρι και το απόγευμα

 

Στη Θεσσαλονίκη  προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως τις απογευματινές ώρες.  Οι άνεμοι θα πνέουν βρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Η  θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 28/5/1991 είχαμε 13°C μέγιστη θερμοκρασία στα Ιωάννινα. Το 2015 σημειώθηκαν πλημμύρες σε Αττική, Ηράκλειο και Νάξο, χαλαζόπτωση στη Ναύπακτο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα