Καιρός: Άστατος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας τη Δευτέρα

Καιρός: Άστατος στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας τη Δευτέρα
Σύννεφα στον ουρανό EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ

Βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Αυξημένη συννεφιά και άστατος καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές ή καταιγίδες κυρίως στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες
  • Η θερμοκρασία  θα κυμαίνεται σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά .
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο.  

 

Τη Δευτέρα σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τις πρώτες πρωινές ώρες κατά τόπους στην κεντρική Μακεδονία και τα Δωδεκάνησα και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, πλην της Θράκης. Τα φαινόμενα πιθανώς πρόσκαιρα στην Πελοπόννησο να είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα νότια από ανατολικές με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

 

Στην Αττική προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Τις βραδινές ώρες τα φαινόμενα θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και από τις μεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα σταματήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 22/5/1977 επικράτησαν αρκετά υψηλές θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα. — Το 2010 εκδηλώθηκαν ισχυρές καταιγίδες με πλημμύρες στη Σκιάθο.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα