Καιρός: Άστατος το επόμενο τριήμερο με ανέμους έως 5 μποφόρ

Καιρός: Άστατος το επόμενο τριήμερο με ανέμους έως 5 μποφόρ
Συννεφιασμένος καιρός Eurokinissi

Άνεμοι έως 5 μποφόρ και θερμοκρασίες λίγο κάτω από τα τα κανονικά επίπεδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Άστατος ο καιρός το επόμενο τριήμερο στα ηπειρωτικά .
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 μποφόρ

Η 10ημερη προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Δευτέρα σε όλη τη χώρα προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τις πρώτες πρωινές ώρες κατά τόπους στην κεντρική Μακεδονία και τα Δωδεκάνησα και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, πλην της Θράκης. Τα φαινόμενα πιθανώς πρόσκαιρα στην Πελοπόννησο να είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα νότια από ανατολικές με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

ΤΡΙΤΗ 23-05-2023


Στις Κυκλάδες, την Κρήτη και το ανατολικό Αιγαίο από τη Σάμο και νοτιότερα νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24-05-2023

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

ΠΕΜΠΤΗ 25-05-2023

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά όπου θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια και στα ορεινά των υπόλοιπων περιοχών. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και στα νοτιοδυτικά ανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Ο καιρός στην Αθήνα

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται άστατος καιρός την Τετάρτη και Πέμπτη. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 23 με 26 βαθμούς Κελσίου .

Το στίγμα της ημέρας

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα