Καιρός: Διατηρείται ο παγετός την Τετάρτη – Ανεβαίνουν οι μέγιστες θερμοκρασίες

Καιρός: Διατηρείται ο παγετός την Τετάρτη – Ανεβαίνουν οι μέγιστες θερμοκρασίες
Ηλιοφάνεια στην ορεινή Αρκαδία eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Οι ενισχυμένοι βοριάδες στο Αιγαίο προοδευτικά θα εξασθενήσουν

  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται επανέλθει σε κανονικά επίπεδα για την εποχή αλλά κατά τόπους στα κεντρικά και τα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός

  • Δεν προβλέπονται σημαντικά φαινόμενα το επόμενο τριήμερο

 

Με λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια θα κυλήσει ο καιρός σήμερα και μόνο στην Κρήτη το πρωί θα έχει λίγο περισσότερη συννεφιά. Οι βοριάδες προοδευτικά θα εξασθενήσουν και η θερμοκρασία θα ανέβει, ωστόσο τη νύχτα και νωρίς το πρωί θα έχει αρκετή παγωνιά.

Την Τετάρτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη κυρίως τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο το πρωί 7 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, κατά τόπους ισχυρός στα κεντρικά και βόρεια ενώ το μεσημέρι ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει στα βόρεια τους 11 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο θα φτάσει τους 13 με 15 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 12 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός στην Αττική

 

Στην Αττική  προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά τις πρωινές ώρες 6 μποφόρ που από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, ενώ από το απόγευμα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Ακολουθήστε το News24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version