Καιρός: Ακόμα και τους 32 βαθμούς θα φτάσει το θερμόμετρο

Καιρός: Ακόμα και τους 32 βαθμούς θα φτάσει το θερμόμετρο
Ζέστη στην Αθήνα Eurokinissi

Αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες και αυξημένες τις συγκεντρώσεις σκόνης. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μία ματιά

  • Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες και μεταφορά σκόνης σε όλη σχεδόν τη χώρα
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάρα πολύ υψηλά για την εποχή κατά 8 με 10 περίπου βαθμούς
  • Οι νότιοι άνεμοι θα φτάνουν στα πελάγη τα 5 μποφόρ


Το Μεγάλο Σάββατο προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές κυρίως στα κεντρικά και βόρεια Η ορατότητα τις πρωινές ώρες στα ανατολικά θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σημειωθούν ομίχλες. Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 με 4 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο έως 5-6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα υψηλότερα από τα κανονικά για την εποχή κατά 8 με 10 βαθμούς Κελσίου φτάνοντας σε πολλές περιοχές τους 29 με 32 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Αθήνα

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 2 με 3 και τοπικά 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ 1Η /5 / 1993 είχαμε χαλαζόπτωση στην Άρτα. Το 2009 δημιουργήθηκαν 3 υδροσίφωνες στη Σάμο. — Το 2012 είχαμε 31°C μέγιστη θερμοκρασία στην Άρτα. —Το 2014 έντονες ήταν οι χαλαζοπτώσεις στο Δρέπανο Κοζάνης και στη Νιγρίτα Σερρών.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα