Καιρός: Ενίσχυση των ανέμων και τοπικές νεφώσεις την Πέμπτη

Καιρός: Ενίσχυση των ανέμων και τοπικές νεφώσεις την Πέμπτη
Ισχυροί άνεμοι INTIME NEWS

Γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά και νότια και λίγα φαινόμενα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Τοπικές νεφώσεις με λίγα φαινόμενα στα νότια και σχεδόν αίθριος καιρός στην υπόλοιπη χώρα
  • Η θερμοκρασία έως τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι βόρειοι 6 με 7 και τοπικά στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Την Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά τόπους και κατά διαστήματα πιο πυκνές. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην Κρήτη και πιθανόν στην Εύβοια. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και στις περισσότερες περιοχές δεν θα ξεπεράσει τους 23 με 25 βαθμούς Κελσίου.


Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις που από τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και στα ανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες από το μεσημέρι θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Σαν σήμερα στις 6/10/2002 εκδηλώθηκαν ισχυρές καταιγίδες στην Αττική με πλημμύρες στα νότια προάστια της Αθήνας.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα