Καιρός: Έως και 29 βαθμούς η θερμοκρασία την Δευτέρα

Καιρός: Έως και 29 βαθμούς η θερμοκρασία την Δευτέρα
Αύξηση της θερμοκρασίας Eurokinissi

Αρχικά αίθριος αλλά βαθμιαία θα συννεφιάσει δυτικά και βόρεια και στα ΒΔ θα βρέξει. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου. Αναλυτικά η πρόγνωση από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά και βόρεια θα πυκνώσουν και θα βρέξει στα ΒΔ
  • Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 27 βαθμούς στα βόρεια και τους 28 με 29 βαθμούς Κελσίου στην υπόλοιπη χώρα
  • Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση τα 5-6 μποφόρ

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Τη Δευτέρα στα δυτικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα από τα βόρεια θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα μετά το απόγευμα θα επηρεάσουν τη δυτική Μακεδονία και στα δυτικά θα ενταθούν.

Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Η ορατότητα το πρωί θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει τους 27 με 29 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και από τις μεσημβρινές ώρες νοτίων διευθύνσεων 4 με 5 και από το απόγευμα πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις που από το βράδυ θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ασθενείς, από το μεσημέρι νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 4 και από το απόγευμα πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Στις 26/9/1962 είχαμε ένα νεκρό από κεραυνό στην Αθήνα.
  • Το 2004 ανεμοστρόβιλοι επηρέασαν την Καβάλα.
  • Το 2015 είχαμε πλημμύρες στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, υδροσίφωνες σε Αγία Ρούμελη και Παλαιοχώρα Χανίων

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα