Καιρός: Επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες την Κυριακή – Θερμοκρασίες κάτω από τα κανονικά

Καιρός: Επιδείνωση με βροχές και καταιγίδες την Κυριακή – Θερμοκρασίες κάτω από τα κανονικά
Βροχερός καιρός Eurokinissi

Άνεμοι έως 6 μποφόρ την Κυριακή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Επιδείνωση του καιρού από τα δυτικά με βροχές και καταιγίδες.   
  • Η θερμοκρασία  θα κυμαίνεται σε επίπεδα κάτω από τα κανονικά .
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο.  

 

Την Κυριακή αρχικά στα δυτικά, τα κεντρικά και τα νότια και γρήγορα στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το νότιο Αιγαίο σποραδικές καταιγίδες οι οποίες πιθανώς να είναι πρόσκαιρα ισχυρές στο Ιόνιο (από Κεφαλλονιά και νοτιότερα) και την Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα τις βραδινές ώρες στα βορειοδυτικά θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τις πρωινές ώρες 6 μποφόρ και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση και θα φθάσει τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

 

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και κυρίως από τις μεσημβρινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ ακι η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 21/5/1958 είχαμε πλημμύρες στην Αττική. — Το 2002 εκδηλώθηκαν ισχυρές καταιγίδες με χαλαζόπτωση στην Αθήνα. — Το 2008 είχαμε ισχυρό επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στην Ελλάδα. — Το 2016 είχαμε πτώσεις δέντρων στη Θεσ/νίκη λόγω ισχυρών ανέμων. Πλημμύρες σε Μαγνησία, Φθιώτιδα, Αιτωλοακαρνανία, Λάρισα και Χαλκιδική. Χαλάζι έπληξε τη Λειβαδιά.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα