Καιρός: Η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς

Καιρός: Η θερμοκρασία θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς
Ήλιος Eurokinissi

Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 με 33 βαθμούς, αλλά από τη Δευτέρα θα πέσει αισθητά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

O καιρός με μία ματιά

  • Τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά . Περισσότερα φαινόμενα από Κυριακή
  • Η θερμοκρασία σε επίπεδα πάνω τα κανονικά θα ξεπεράσει τους 30 βαθμούς στο τέλος της εβδομάδος αλλά τη Δευτέρα θα πέσει σημαντικά
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 μποφόρ και τοπικά τα 7 μποφόρ

Βαρομετρικά Ευρώπης και η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Σήμερα Πέμπτη στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα βορειοδυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στη δυτική και τη βόρεια Ελλάδα τους 26 με 28 και στην υπόλοιπη χώρα τους 28 με 30 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30-09-2022


Στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες και βαθμιαία βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα βόρεια.

Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες.Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και από το βράδυ στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο. Στα δυτικά και τα βόρεια θα φτάσει τους 26 με 28 και στα υπόλοιπα τους 29 με 32 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΣΑΒΒΑΤΟ 01-10-2022


Αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και τα βόρεια λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και κυρίως στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ από τα δυτικά τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 που από το απόγευμα θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 με 7 μποφορ. Στα ανατολικά από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 που βαθμιαία θα ενισχυθούν στα 5 με 7 και από το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως στα νότια και τα ανατολικά.

ΚΑΙΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 02-10-2022


Στα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τις πρωινές ώρες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός.Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στα πελάγη 7 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 03-10-2022


Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αθήνα τις επόμενες ημέρες προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 28 και 31 βαθμών Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται μεταξύ 28 και 31 βαθμών Κελσίου.

Το στίγμα του καιρού

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα