Καιρός: Ηλιοφάνεια τις επόμενες ημέρες και άνοδος της θερμοκρασίας

Καιρός: Ηλιοφάνεια τις επόμενες ημέρες και άνοδος της θερμοκρασίας

Αίθριος καιρός την Τρίτη, με τοπικές βροχές στην Κρήτη. Η αναλυτική πρόγνωση του από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Γενικά αίθριος καιρός τις επόμενες ημέρες με λίγες νεφώσεις κατά τόπους
  • Οι θερμοκρασίες θα διατηρηθούν σε επίπεδα κανοινικά για τηνξ εποχή
  • Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν προοδευτικά από τα μέσα της εβδομάδος και μετά

Για την Τρίτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με ασθενείς τοπικές βροχές στην Κρήτη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα ανατολικά 4 με 6, στο Αιγαίο 7 με 8 και πρόσκαιρα στα νότια έως 9 μποφόρ.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Αρχικά αίθριος, βαθμιαία από τα ανατολικά θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και από τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές στα βόρεια και τα ανατολικά ηπειρωτικά. Η ορατότητα στα δυτικά και βόρεια τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και από το βράδυ νοτιοανατολικοί τοπικά 5 μποφόρ. Στα ανατολικά, βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 βαθμιαία στο Αιγαίο 7 και από το απόγευμα πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

ΠΕΜΠΤΗ

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, με τοπικές βροχές στα νησιά του Ιονίου, την Πελοπόννησο και πρόσκαιρα στην Εύβοια, την ανατολική Στερεά και την Κρήτη και λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Στα ανατολικά και τα νότια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με ασθενείς τοπικές βροχές στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά, ως προς τις μέγιστες τιμές.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Γενικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία από τα νοτιοδυτικά θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 και από το απόγευμα στο νότιο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Στα ανατολικά βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο.

Τοπικές νεφώσεις στην Αθήνα- Επανέρχεται η θερμοκρασία σε κανονικά επίπεδα

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις . Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι μέτριοι και η θερμοκρασία το επόμενο τριήμερο θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 13 με 15 βαθμούς Κελσίου

Τοπικές νεφώσεις και στη Θεσσαλονίκη

Τοπικές νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη και η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 12 και 15 βαθμών Κελσίου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα