Καιρός: Ηλιοφάνεια και τοπικές βροχές – Επιδείνωση τις επόμενες ημέρες

Καιρός: Ηλιοφάνεια και τοπικές βροχές – Επιδείνωση τις επόμενες ημέρες
Σύννεφα στον ουρανό Eurokinissi

Με αρχικά αίθριο καιρό θα ξεκινήσει η ημέρα αλλά αργότερα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις. Λίγες βροχές στα δυτικά. Τη Δευτέρα αναμένονται βροχοπτώσεις σε όλη σχεδόν την κεντρική και βόρεια χώρα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Παροδικά φαινόμενα, ασθενή και μικρής διάρκειας θα εκδηλωθούν κατά τόπους  στο Ιόνιο σήμερα, περισσότερα την Κυριακή, ενώ τη Δευτέρα θα βρέξει σε όλα τα κεντρικά και βόρεια.

  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα για την εποχή.

  • Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 6 με 7 μποφόρ.

Σήμερα, Σάββατο, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός αλλά αργότερα θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις που στα δυτικά θα είναι περισσότερες και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Θα υπάρχει κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά νωρίς το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 26-01-2020

Στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και από το απόγευμα κυρίως στα βορειοδυτικά καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές από το απόγευμα στα κεντρικά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και από το βράδυ στα βόρεια ηπειρωτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ και στα υπόλοιπα νοτιοδυτικοί 4 με 6 και το βράδυ στο Αιγαίο έως 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 27-01-2020

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα κεντρικά και βόρεια ορεινά πρόσκαιρες χιονοπτώσεις. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Βαθμιαία τα φαινόμενα από τα δυτικά θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα περιοριστούν στην ανατολική νησιωτική χώρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοδυτικοί 4 με 6, στρεφόμενοι γρήγορα σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά θα πνέουν νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στο Αιγαίο 7 μποφόρ, στρεφόμενοι από το απόγευμα και από τα βόρεια, σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο ως προς τις ελάχιστες τιμές.

 

ΤΡΙΤΗ 28-01-2020

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά και την ανατολική νησιωτική χώρα, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στα νοτιοανατολικά τις πρώτες πρωινές ώρες μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια πελάγη 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 29-01-2020

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά και τα νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. 

 

Παροδικές νεφώσεις στην Αττική με βροχή τη Δευτέρα

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα κυλήσει με παροδικές νεφώσεις μετά την Κυριακή και ίσως λίγες βροχές τη Δευτέρα και Τρίτη . Οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι μέτριοι .  Η θερμοκρασία θα ανέβει στους 14 με 15 βαθμούς Κελσίου. 

 

Παροδικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Παροδικές νεφώσεις προβλέπονται ι  στη Θεσσαλονίκη το επόμενο τριήμερο και λίγες βροχές τη  Δευτέρα . Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 12 με 13 βαθμούς Κελσίου

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα