Καιρός: Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα με λίγες νεφώσεις κατά περιόδους

Καιρός: Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα με λίγες νεφώσεις κατά περιόδους
κΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI) Eurokinissi

Μελτέμι στο Αιγαίο στα 6 με 7 μποφόρ. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Η θερμοκρασία στα ανατολικά δεν θα ξεπεράσει σε καμία περιοχή τους 35 με 36 βαθμούς Κελσίου και στα δυτικά τοπικά τους 37.
  • Σχεδόν αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Ιόνιο τα 4-5 μποφόρ στο Αιγαίο τα 4-6 και τοπικά τα 6-7 μποφόρ

Για σήμερα Κυριακή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες νεφώσεις στα βόρεια . Οι άνεμοι στο Αιγαίο, αλλά κατά τόπους και στα ανατολικά και νότια ηπειρωτικά θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ και στο Ιόνιο 4 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε κανονικά επίπεδα για την εποχή με μέγιστη τιμή στα ηπειρωτικά τους 35 με 36 βαθμούς και στα δυτικά τους 37 και στγα νησιά του Αιγαίου τους 30 με 34 βαθμούς .

Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 34 βαθμούς Κελσίου ενω στα ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το μεσημέρι και το απόγευμα Οι άνμεοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και το απόγευμα νότιοι νοτιοανατολικοί έως 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΑΝΕΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 10ΗΜΕΡΟ

Το μελτέμι από τη Δετέρα σταδιακά θα παρουσιάσει εξασθένηση

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα