Καιρός: Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα την Τετάρτη

Καιρός: Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα την Τετάρτη
Παραλία στο Ναύπλιο Eurokinissi

Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα με λίγες αραιές νεφώσεις κατά περιόδους .
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά για την εποχή
  • Οι άνεμοι θα πνέουν Δ-ΒΔ 5 με 6 και τοπικά αργότερα στα νότια τμήματα του Αιγαίου τα 6 με 7 μποφόρ .

Την Τετάρτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες αραιές νεφώσεις κατά περιόδους Οι άνεμοι στα κεντρικά και βόρεια θα πνέουν νότιοι 3 με 5 μποφόρ. Στα υπόλοιπα δυτικοί 4 με 6 και στα νότια πελάγη το απόγευμα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 31 βαθμούς στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 30 με 32 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους 29 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 28 βαθμούς Κελσίου


Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν στα 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ που το βράδυ θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν στα 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Το στίγμα του καιρού : Πρόσκαιρη η μεταβολή του καιρού την Παρασκευή με πτώση της θερμοκρασίας και βροχές η καταιγίδες στα Βορειοανατολικά. Από το Σάββατο σταδιακή βελτίωση και μελτέμι την ερχόμενη εβδομάδα με ηλιοφάνεια

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 19/5/2004 παρουσιάστηκε υδροσίφωνας στην περιοχή Ηρακλείου Κρήτης. – Το 2007 δημιουργήθηκε ανεμοστρόβιλος στη Φθιώτιδα.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα