Καιρός: Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα την Πέμπτη και θερμοκρασία λίγο πάνω από τα κανονικά

Καιρός: Ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα την Πέμπτη και θερμοκρασία λίγο πάνω από τα κανονικά
Ηλιοφάνεια INTIME

Βελτιωμένος ο καιρός την Πέμπτη σε όλη τη χώρα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

   Ο καιρός με μια ματιά

  • Βελτιωμένος καιρός σε όλη τη χώρα . 
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κανονικά για την εποχή .
  • Οι άνεμοι στα πελάγη δεν θα ξεπερνούν τα 5 μποφόρ.

 

Την Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις έως 4 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φθάσει στα βόρεια τους 11 με 14 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 14 με 15 βαθμούς Κελσίου. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

 

Γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ, από το απόγευμα μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Στις 16/2/1967 εκδηλώθηκαν χιονοπτώσεις σε πολλές πεδινές περιοχές και την Αθήνα.— Το 2005 οι συνεχείς βροχοπτώσεις και χιονοπτώσεις στη Θράκη αλλά και στη Βουλγαρία προκάλεσαν σημαντικά προβλήματα στον Έβρο από υπερχείλιση του ποταμού. — Το 2011 κατεγράφη υδροσίφωνας στον Μεσσηνιακό κόλπο.

Στις 16-17 Φεβρουαρίου 1962, βαθύ βαρομετρικό χαμηλό με το όνομα Vincinette προκαλεί φονικές πλημμύρες στη Βόρεια Θάλασσα που έπληξαν ιδιαίτερα την πόλη του Αμβούργου. Δεκάδες χιλιάδες σπίτια καταστράφηκαν από τις πλημμύρες και τους ανέμους σε όλες τις πληγείσες περιοχές ενώ ο αριθμός των νεκρών έφτασε στους 347.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα