Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα βόρεια από το βράδυ – Σε κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία

Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα βόρεια από το βράδυ – Σε κανονικά επίπεδα η θερμοκρασία
Βροχή στο κέντρο της Αθήνας Eurokinissi

Εντείνονται τα φαινόμενα το βράδυ στα βόρεια. Η θερμοκρασία τοπικά στους 30 με 33 βαθμούς και άνεμοι Β-ΒΔ άνεμοι 4 με 5 και αργότερα τοπικά 6 μποφόρ. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Εντείνονται τα φαινόμενα το βράδυ στα βόρεια
  • Η θερμοκρασία σε επίπεδα κανονικά για την εποχή θα φτάσει τους 31 με 33 βαθμούς Κελσίου
  • Οι άνεμοι θα έχουν μέγιστη ένταση τα 4-5 και αργότερα τα 6 μποφόρ

Η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Την Κυριακή στη Μακεδονία, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες και την Εύβοια προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή όμβρους. Τη νύχτα τα φαινόμενα στη Μακεδονία και τη Θεσσαλία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις που στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι, ενώ από το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες.Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5, στο Αιγαίο 5 με 6 ενισχυόμενοι από το απόγευμα.


Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και θα φτάσει τους 29 με 31 βαθμούς και τοπικά στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τους 32 με 33 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως από το μεσημέρι, οπότε θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή όμβροι κυρίως στα γύρω ορεινά. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και το απόγευμα νοτιοανατολικοί με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

ΞΈΡΕΤΕ ΟΤΙ: Σαν σήμερα

Σαν σήμερα στις 4/9/2010 είχαμε ισχυρές βροχοπτώσεις στην Ήπειρο και χιονοπτώσεις πάνω από τα 2000 μ στην Πίνδο.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα