Καιρός: Λίγες βροχές κυρίως στα δυτικά – Τοπικές νεφώσεις στα υπόλοιπα

Καιρός: Λίγες βροχές κυρίως στα δυτικά – Τοπικές νεφώσεις στα υπόλοιπα
Φθινοπωρινός καιρός (φωτογραφία αρχείου) Eurokinissi

Ο μετεωρολόγος μας, Θοδωρής Κολυδάς, μας δίνει την πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη, αλλά και για τις επόμενες μέρες.

Την Πέμπτη θα έχουμε λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια θα πυκνώσουν και από το απόγευμα στα δυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στο Ιόνιο μεμονωμένες καταιγίδες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια τις πρωινές ώρες.

Στον γενικό χάρτη της Ευρώπης διακρίνονται ισχυρά βαρομετρικά χαμηλά στα δυτικά και ανατολικά τμήματα της Ευρώπης. Το βαρομετρικό χαμηλό που μας επηρέασε έχει κινηθεί νότια ενώ από την περιοχή μας απομακρύνονται οι ασταθείς αέριες μάζες.

Στον χάρτη της Βαλκανικής το χαμηλό που βρίσκεται στα νοτιοδυτικά θα επηρεάσει τα δυτικά της χώρας.

Την Πέμπτη στα δυτικά προβλέπονται τοπικές βροχές και από το μεσημέρι κυρίως στο Ιόνιο σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα στα κεντρικά και τα βόρεια τις πρωινές ώρες. Σταδιακή επικράτηση νοτίων ανέμων σχεδόν σε όλη τη χώρα, στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει τους 25 βαθμούς στα βόρεια , στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο θα φτάσει τους 27 και στα νησιά τους 26 με 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς.

Θερμοκρασία από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες. Άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς.

Θερμοκρασία: Από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Ξέρετε ότι: Σαν σήμερα στις 10 Οκτωβρίου 2013 είχαμε σοβαρές πλημμύρες στην Ηλεία

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα