Καιρός: Με καλές συνθήκες η έξοδος των ψηφοφόρων – Λίγα φαινόμενα

Καιρός: Με καλές συνθήκες η έξοδος των ψηφοφόρων – Λίγα φαινόμενα
Καλός καιρός EUROKINISS/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

Με καλές καιρικές συνθήκες η έξοδος των ψηφοφόρων το Σάββατο. Σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες και άνεμοι έως 6 μποφόρ στο Αιγαίο. Η Πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Περιορισμένη η αστάθεια στα ηπειρωτικά κυρίως από το απόγευμα
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο

Η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σήμερα Σάββατο στο Ιόνιο τα ηπειρωτικά και την Κρήτη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και κυρίως από το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός, με αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 5 με 7 και στο Ιόνιο τοπικά 8 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φθάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 25 με 26 βαθμούς και στα νησιά τους 22 με 24 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αρχικά γενικά αίθριος, από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

  • Σαν σήμερα στις 20/5/2015 έπεσε μεγάλου μεγέθους χαλάζι σε Λάρισα, Κοζάνη και Ιωάννινα
  • Το 2016 σημειώθηκαν ισχυρές βροχοπτώσεις στην Ήπειρο με τοπικά πάνω από 100 mm βροχής

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα