Καιρός: Με υψηλές θερμοκρασίες οι επόμενες ημέρες

Καιρός: Με υψηλές θερμοκρασίες οι επόμενες ημέρες
Καλοκαιρινό στιγμιότυπο από παραλία στη Κέρκυρα Eurokinissi

Ηλιοφάνεια με μελτέμι έως 6 με 7 στο Αιγαίο. Διατηρείται ζεστός ο καιρός στα ηπειρωτικά. Η πρόγνωση του καιρού τις επόμενες ημέρες από τον μετεωρολόγο Θοδωρή Κολυδά.

Σε επίπεδα πάνω από τα κανονικά θα κυμανθεί η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες και οι άνεμοι δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα στα πελάγη, αφού δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5 μποφόρ στο Ιόνιο και τα 6 με 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, στα δυτικά ηπειρωτικά, όμως, θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ

Αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΤΗ

Γενικά αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά και είναι πιθανό να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα βόρεια.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 5 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα