Καιρός: Μέχρι τους 32 βαθμούς η θερμοκρασία

Καιρός: Μέχρι τους 32 βαθμούς η θερμοκρασία
Αίθριος καιρός Eurokinissi

Σχεδόν αίθριος καιρός με τιμές κατά 4 βαθμούς πάνω από τα κανονικά επίπεδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

• Σχεδόν αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα δυτικά και βόρεια

• Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 και τοπικά ακόμη και 32 βαθμούς Κελσίου

• Οι άνεμοι στα πελάγη όχι πάνω από 5 με 6 μποφόρ στο Αιγαίο

Σήμερα Δευτέρα όλη τη χώρα προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα Δωδεκάνησα πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και θα φτάσει στα βόρεια τους 31 βαθμούς και στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα τους 31 με 32 βαθμούς Κελσίου και στα νησιά τους 27 με 32βαθμούς Κελσίου


Καιρός Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με παροδικές αραιές νεφώσεις . Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα το μεσημέρι-απόγευμα νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ

Σχεδόν αίθριος καιρός σήμερα, ενώ από την Τρίτη και κυρίως Τετάρτη προς Πέμπτη θα έχουμε αλλαγή του καιρού με βροχές και καταιγίδες κυρίως στη Δυτική ηπειρωτική Ελλάδα και στα νησιά του Ιονίου

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 27/9/1996 είχαμε πλημμύρες στα Χανιά. Το 2008 εμφανίστηκε υδροσίφωνας στη Σούδα. Το 2013 είχαμε δύο νεκρούς από κεραυνό σε Ροδόπη και Ξάνθη. Το 2014 επικράτησαν θυελλώδεις άνεμοι στις Γούβες Ηρακλείου κατά τη διάρκειας ισχυρής καταιγίδας.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα