Καιρός: Σταδιακή βελτίωση την Κυριακή – Άνοδος της θερμοκρασίας

Καιρός: Σταδιακή βελτίωση την Κυριακή – Άνοδος της θερμοκρασίας
Eurokinissi

Μετά τις βροχές και τις καταιγίδες ο καιρός και πάλι θα βελτιωθεί. Το επόμενο τετραήμερο θα επικρατήσει ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία θα ανέβει. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Λίγα φαινόμενα θα εκδηλωθούν το πρωί στα ανατολικά και νότια που βαθμιαία θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά και αργότερα θα σταματήσουν
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μπ στα πελάγη
  • Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο

Την Κυριακή στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την Εύβοια, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες στα νοτιοανατολικά μεμονωμένες καταιγίδες. Βαθμιαία στα βόρεια ο καιρός θα βελτιωθεί και οι βροχές θα περιοριστούν στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει γενικά αίθριος καιρός, με λίγες παροδικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι στις περισσότερες περιοχές θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και πιθανώς πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και στα βόρεια θα φτάσει τους 17 βαθμούς , στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 19 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές νεφώσεις στην Αττική

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και στα ανατολικά και νότια πρόσκαιρα το πρωί έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Σχεδόν αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη με λίγες νεφώσεις

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις . Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ : Σαν σήμερα 15/12/2007:εμφανίστηκε υδροσίφωνας στη Πάτρα και την Ηγουμενίτσα και το 2015 τρεις υδροσίφωνες στην Πύλο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα