Καιρός: Μίνι καύσωνας μέχρι τη Δευτέρα

Καιρός: Μίνι καύσωνας μέχρι τη Δευτέρα

Οι θερμοκρασίες θα αγγίξουν τους 36 με 39 βαθμούς από Παρασκευή έως Δευτέρα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Σήμερα Πέμπτη θα φτάσουμε τους 35, Παρασκευή 37 και περί τους 38 με 39 βαθμούς το Σαββατοκύριακο – Η ζέστη θα κρατήσει μέχρι τη Δευτέρα

• Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν σε όλα τα πελάγη

ADVERTISING

• Μεταφορά σκόνης από την Αφρική κατά περιόδους

Σήμερα Πέμπτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο νοτιοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα 5 με 6 μποφόρ.

Στην Αττική σχεδόν αίθριος καιρός

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και αργότερα νότιοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15-05-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα στα κεντρικά και τα βόρεια. Οι συγκεντρώσεις σκόνης θα παραμείνουν αυξημένες στην ατμόσφαιρα.Οι άνεμοι θα πνέουν, στα νοτιοανατολικά βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις 2 με 4 και στο Ιόνιο τοπικά 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 35 με 37 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα παραθαλάσσια της ηπειρωτικής Ελλάδας και στα νησιά θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Καιρός: Μίνι καύσωνας μέχρι τη Δευτέρα

ΣΑΒΒΑΤΟ 16-05-2020 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 17-05-2020

Γενικά αίθριος καιρός. Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα στα κεντρικά και τα βόρεια. Οι συγκεντρώσεις σκόνης θα παραμείνουν αυξημένες στην ατμόσφαιρα.Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και μόνο στο Αιγαίο το Σάββατο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 35 με 37 και κατά τόπους στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Μίνι καύσωνας μέχρι τη Δευτέρα
Καιρός: Μίνι καύσωνας μέχρι τη Δευτέρα

ΔΕΥΤΕΡΑ 18-05-2020 ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ 19-05-2020

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

Καιρός: Μίνι καύσωνας μέχρι τη Δευτέρα


Με λίγες νεφώσεις κατά περιόδουςκαι ζέστη θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο στην Αθήνα

Με τοπικές νεφώσεις θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο στην Αθήνα και με ασθενείς ανέμους. Η θερμοκρασία θα φτάσει περί τους 34 με 36 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Μίνι καύσωνας μέχρι τη Δευτέρα


Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις .Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 31 με 34 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός: Μίνι καύσωνας μέχρι τη Δευτέρα


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Καιρός

24Media Network