Καιρός: Μίνι καύσωνας προ των πυλών

Καιρός: Μίνι καύσωνας προ των πυλών

Άνοδος της θερμοκρασίας με θερμοκρασίες περί τους 36 με 39 βαθμούς έως Δευτέρα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Σήμερα Παρασκευή θα φτάσουμε τους 37 με 38 βαθμούς και το Σαββατοκύριακο τους 38 με 39 βαθμούς – Η ζέστη θα κρατήσει μέχρι τη Δευτέρα

• Οι άνεμοι θα εξασθενήσουν σε όλα τα πελάγη

• Αραιή συννεφιά πυκνότερη στα βόρεια και μεταφορά σκόνης από την Αφρική

Δείτε τις συγκεντρώσεις σκόνης το επόμενο τριήμερο:

Σήμερα Παρασκευή προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης θα παραμείνουν αυξημένες στην ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Στην Αττική σχεδόν αίθριος καιρός

 

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από ασθενείς και αργότερα νοτιοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 37 βαθμούς Κελσίου ενώ στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος καιρός 

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί  3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι νότιοι με την ίδια ένταση.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ

Γενικά αίθριος καιρός. Αραιές νεφώσεις κυρίως στα κεντρικά και βόρεια. Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης θα παραμείνουν αυξημένες στην ατμόσφαιρα.

Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και σταδιακά στη Θράκη και το Αιγαίο θα επικρατήσουν βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα. Θα φτάσει τους 35 με 37 και στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά τους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου.

ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗ

Γενικά αίθριος καιρός. Αραιές νεφώσεις στα κεντρικά και τα βόρεια. Οι συγκεντρώσεις αφρικανικής σκόνης θα παραμείνουν αυξημένες στην ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις με την ίδια ένταση και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση την Τρίτη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τρίτη ως προς τις μέγιστες τιμές στα βόρεια, αλλά στα κεντρικά και νότια θα παραμείνει σε υψηλά επίπεδα.

Με λίγες νεφώσεις κατά περιόδους και ζέστη θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο στην Αθήνα

Με τοπικές νεφώσεις θα κυλήσει το επόμενο τριήμερο στην Αθήνα και με ασθενείς ανέμους . Η θερμοκρασία θα φτάσει περί τους 33 με 35 βαθμούς Κελσίου

Τοπικές νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα κυλήσει με τοπικές νεφώσεις . Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 34 βαθμούς το Σάββατο με πτώση την Κυριακή και τη Δευτέρα στους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου

Δείτε την κίνηση των θερμών αέριων μαζών τις επόμενες μέρες:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα