Καιρός: Τοπικές νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες

Καιρός: Τοπικές νεφώσεις και υψηλές θερμοκρασίες
Ηλιοφάνεια στη Θεσσαλονίκη eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Οι άνεμοι πρόσκαιρα στα νότια θα φτάνουν τα 6 μπ
  • Σε όλη τη χώρα η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα για την εποχή.

Λίγες τοπικές βροχές το πρωί στο ανατολικό Αιγαίο

Την Πέμπτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα ανατολικά και σταδιακά από το απόγευμα στα δυτικά, με ασθενείς τοπικές βροχές τις πρώτες πρωινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα .Η ορατότητα τις πρωινές καθώς και τις νυχτερινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι βαθμιαία από το μεσημέρι σε νοτιάδες με την ίδια ένταση. Στα υπόλοιπα βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα και θα έχουμε μέγιστη θερμοκρασία στα βόρεια τους 15 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 17 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.

Αραιές νεφώσεις στην Αττική

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις παροδικά τις πρωινές ώρες στα βόρεια και ανατολικά πιο πυκνές.. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στα πρόσκαιρα στα ανατολικά έως 5 μποφόρ. Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί βόρειοι βορειοδυτικοί τοπικά έως 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 14 βαθμούς Κελσίου..

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ : Σαν σήμερα 13/2/2004 είχαμε πυκνές χιονοπτώσεις στη νότια κυρίως χώρα με χιονόστρωση στις Κυκλάδες και τη Βόρεια Κρήτη. Ολικός παγετός στα Ιωάννινα με μέγιστη θερμοκρασία -3°C.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα