Καιρός: Παγετός και χιονοπτώσεις από τα βόρεια που τη νύχτα θα επεκταθούν και στα κεντρικά

Καιρός: Παγετός και χιονοπτώσεις από τα βόρεια που τη νύχτα θα επεκταθούν και στα κεντρικά
Χειμώνας στα Μετέωρα Eurokinissi

Μεταβολή του καιρού την Τρίτη. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

* Περαιτέρω πτώση της θερμοκρασία το βράδυ από τα βόρεια

* Χιόνια στα κεντρικά και Βόρεια

* Οι άνεμοι θα ενισχυθούν από τις βραδινές ώρες στο Βόρεια Αιγαίο.

 

Την Τρίτη αρχικά στα δυτικά και βόρεια και βαθμιαία στα κεντρικά, ο καιρός θα παρουσιάσει μεταβολή με κύρια χαρακτηριστικά, τις τοπικές βροχές, τις σποραδικές καταιγίδες, τους ενισχυμένους βοριάδες στο βόρειο Αιγαίο, την πτώση της θερμοκρασίας και τις χιονοπτώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά και ημιορεινά οι οποίες από τη νύχτα στα βόρεια θα ενταθούν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί στα βόρεια από 3 έως 13 βαθμούς, ενώ στα βορειοδυτικά η ελάχιστη θα πέσει περί τους -4 βαθμούς. Στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο ο υδράργυρος θα φτάσει τους 18 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες βροχές το βράδυ στην Αττική

 

Στην Αττική προβλέπονται λίγες που από το βράδυ θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι Νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ που τη νύχτα θα στραφούν σε βόρειους βορειοανατολικούς και θα ενισχυθούν. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Από το απόγευμα οι βροχές θα ενταθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Πιθανότητα παροδικών χιονοπτώσεων στα γύρω ορεινά από το βράδυ. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ που από το μεσημέρι θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 02 έως 13 βαθμούς Κελσίου ενώ από το απόγευμα θα σημειώσει σημαντική πτώση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα