Καιρός: Παραμένει η αστάθεια και την Πέμπτη

Καιρός: Παραμένει η αστάθεια και την Πέμπτη
Συννεφιά Eurokinissi

Βροχές πρώτα στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και στα κεντρικά και τα βόρεια. Θερμοκρασίες κάτω από τα κανονικά επίπεδα. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με αστάθεια στα κεντρικά και βόρεια
  • Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά επίπεδα για την εποχή
  • Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα φτάνουν τα 6-7 μποφόρ

Την Πέμπτη σε όλη τη χώρα προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις, με τοπικές βροχές αρχικά στη δυτική Ελλάδα και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά πλην της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά κυρίως ηπειρωτικά το μεσημέρι και το απόγευμα. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία μεταβλητοί με την ίδια ένταση. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο βόρειο Αιγαίο βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και θα φτάσει στα βόρεια τους 17 με 18 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

Στις 11/5/2015 μεγάλου μεγέθους χαλάζι έπληξε την Αιτωλοακαρνανία, τη Μεσσηνία, την Κεφαλονιά και την Αρκαδία

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα