Καιρός: Παραμένει η αστάθεια τις επόμενες μέρες

Καιρός: Παραμένει η αστάθεια τις επόμενες μέρες
Βροχόπτωση στην Αθήνα eurokinissi

Άστατος ο καιρός την Κυριακή. Κανονικές για την εποχή θερμοκρασίες. Η αναλυτική πρόγνωση από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Τη Δευτέρα και Τρίτη βροχερός ο καιρός κυρίως στα νότια, ενώ την Τετάρτη θα εκδηλωθούν φαινόμενα στις περισσότερες περιοχές
  • Η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο το επόμενο διήμερο , αλλά την Τετάρτη και πάλι θα πέσει
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 5 με 6 μποφόρ με τάση ενίσχυσης μετά την Πέμπτη

Σήμερα Κυριακή προβλέπεται άστατος καιρός, με τοπικές βροχές και στα δυτικά πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, στα υπόλοιπα μεταβλητοί ασθενείς και στο βόρειο Αιγαίο βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.

ΔΕΥΤΕΡΑ 30-03-2020

 

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα ηπειρωτικά και τη νότια νησιωτική Ελλάδα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη σποραδικές καταιγίδες. Το βράδυ ο καιρός στα κεντρικά και τα βόρεια θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στα νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΤΡΙΤΗ 31-03-2020

 

Στη νότια νησιωτική χώρα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες και από το απόγευμα βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις που βαθμιαία στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές, που το βράδυ στα βόρεια κατά τόπους θα ενταθούν. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα νοτιοανατολικά ανατολικοί 6 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση και στην υπόλοιπη χώρα από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση κυρίως στα βόρεια.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01-04-2020

 

Στα βόρεια και γρήγορα στα δυτικά και τα κεντρικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, ενώ στη Μακεδονία και τη Θράκη θα χιονίσει και σε ημιορεινές περιοχές. Τα φαινόμενα σταδιακά από το απόγευμα στα δυτικά, τα κεντρικά και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία θα εξασθενήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα νότια από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα ανατολικά και βόρεια από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση, που στη Μακεδονία και τη Θράκη θα είναι ιδιαίτερα αισθητή.

ΠΕΜΠΤΗ 02-04-2020

 

Στα ανατολικά ηπειρωτικά και στην ανατολική νησιωτική χώρα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες και χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά και ημιορεινά και γρήγορη βελτίωση. Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός κατά τόπους στα βόρεια και τα κεντρικά ηπειρωτικά.

Τοπικές βροχές κατά περιόδους στην Αθήνα    

 

Τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα είναι άστατος και θα κυλήσει με παροδική συννεφιά και λίγες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μέχρι μέτριοι  και η μέγιστη θερμοκρασία θα κυμαίνεται περί τους 14 με 16 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές βροχές στη Θεσσαλονίκη 

 

Νεφώσεις  προβλέπονται  στη Θεσσαλονίκη και παροδικές βροχές το επόμενο τριήμερο. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 13 με 15 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα