Καιρός: Σχεδόν αίθριος με μέγιστη θερμοκρασία τους 34 βαθμούς

Καιρός: Σχεδόν αίθριος με μέγιστη θερμοκρασία τους 34 βαθμούς
Πλαζ Αλίμου. Eurokinissi

Άνεμοι έως 6 μποφόρ αναμένονται στα νότια. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Σχεδόν αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα 
  • Η θερμοκρασία θα ανέβει τοπικά στους 34 βαθμούς , ενώ στις παραθαλάσσιες περιοχές –όπως συμβαίνει πάντοτε – θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη
  • Οι άνεμοι θα πνέουν Δ-ΒΔ 4 με 5 και τοπικά στα νοτιοανατολικά 5 με 6 μποφόρ

Την Τρίτη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες υπάρχει πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα κατά 6 με 8 βαθμούς πάνω από τα κανονικά και θα φτάσει στα βόρεια περί τους 32 βαθμούς στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 34 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη τους  29 με 33 βαθμούς και στο Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τους 32 βαθμούς Κελσίου.

 

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 5 μποφόρ με εξασθένηση το βράδυ.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

 

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και το μεσημέρι-απόγευμα νότιοι έως 4 μποφόρ . θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

 

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ στις 25/5/1991 είχαμε χιονοπτώσεις στη Πίνδο άνω των 1500μ, 1με ύψος χιονόπτωσης τα 10εκ στη Κατάρα με μέγιστη θερμοκρασία 8 βαθμούς . — Το 2006 και το 2009 εκδηλώθηκαν ισχυρές καταιγίδες στη Θεσσαλία.

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα