Καιρός: Σχεδόν αίθριος τις επόμενες ημέρες με άνοδο της θερμοκρασίας

Καιρός: Σχεδόν αίθριος τις επόμενες ημέρες με άνοδο της θερμοκρασίας
Η ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ (EUROKINISSI/ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Πολύ γρήγορη βελτίωση του καιρού με εξασθένηση των ανέμων. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Βελτιωμένος καιρός ο οποίος θα διατηρηθεί σχεδόν όλη την ερχόμενη εβδομάδα
  • Η θερμοκρασία σε αισθητή άνοδο κυρίως από την Κυριακή και μετά
  • Οι άνεμοι θα φτάνουν τα 5-7 μποφόρ και θα διατηρηθούν με αυτές τις εντάσεις στα νότια τμήματα του Αιγαίου

Σήμερα Σάββατο προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα βορειοανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν Βορειοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στα νοτιοανατολικά 6 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο

ΚΑΙΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 23-05-2021

 

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5, στο Αιγαίο 4 με 6 και στα
νοτιοανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο σε όλη τη χώρα και θα φτάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 32 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΑ 24-05-2021

 

Γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις στα κεντρικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΡΙΤΗ 25-05-2021

 

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα βόρεια.

ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 26-05-2021

 

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις στη Μακεδονία τις μεσημβρινές – απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Καιρός Αθήνα

 

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα ανέβει προοδευτικά και τη Δευτέρα και Τρίτη θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου

Καιρός Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις .Η θερμοκρασία θα ανέβει σταδιακά και τη Δευτέρα και Τρίτη θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου

ΟΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 10ΗΜΕΡΟ

Σταδιακή άνοδο θα παρουσιάσει η θερμοκρασία μέχρι τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδος , καθώς τελικά οι βοριάδες στο Αιγαίο δεν «αντιστέκονται» τόσο πολύ σε αυτή τη θερμή μεταφορά από τις ακτές της Αφρικής . Προς τα τέλη της ερχόμενης εβδομάδος ενισχύεται τιο μελτέμι και πέφτει η θερμοκρασία

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα