Καιρός: Δεκαπενταύγουστος με πολλή ζέστη – Σε άνοδο η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες

Καιρός: Δεκαπενταύγουστος με πολλή ζέστη – Σε άνοδο η θερμοκρασία τις επόμενες μέρες
Άγιος Στέφανος - Κέφαλος kos.gr

Ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς μας δίνει την πρόγνωση του καιρού για τις επόμενες μέρες.

Σε πορεία ανόδου η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες και το μελτέμι προοδευτικά θα εξασθενήσει στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα φτάσει περί τους 38 με 40 βαθμούς Κελσίου την ερχόμενη Παρασκευή και Σάββατο 9 και 10 Αυγούστου 2019 . Είναι δε πολύ πιθανόν να οδηγηθούμε σε ζεστό καιρό και τον Δεκαπενταύγουστο αλλά ακόμη είναι μακριά για ασφαλείς προγνώσεις .

ΤΕΤΑΡΤΗ

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και το απόγευμα δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά κατά τη διάρκεια της ημέρας έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

ΠΕΜΠΤΗ

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Γενικά αίθριος καιρός. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα ορεινά της Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν, στα δυτικά και τα βόρεια μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα υπόλοιπα από βόρειες διευθύνεις 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα και θα φτάσει κατά τόπους στα ηπειρωτικά τους 38 με 40 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα