Καιρός: Συνεχίζονται οι βροχές – Μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Καιρός: Συνεχίζονται οι βροχές – Μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Αρχικά βροχερός ο καιρός, αλλά γρήγορα θα έχουμε εξασθένηση των φαινομένων, κυρίως στα κεντρικά και νότια

• Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση στα νότια

• Οι άνεμοι θα είναι ενισχυμένοι μόνο στο Βόρειο Αιγαίο και το Θρακικό όπου θα φτάνουν τα 6 με 7 και πρόσκαιρα τα 7-8 μποφόρ

Για την Τρίτη αρχικά προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες και λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν γρήγορα στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και νότια, και θα υπάρξουν διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα πελάγη τοπικά έως 6 μποφόρ, στο βόρειο Αιγαίο βορειοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα νότια. Στα βόρεια θα φτάσει μόλις τους 9 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 16 με 17 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 16 βαθμούς Κελσίου.

Τοπικές βροχές το πρωί στην Αττική

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Βροχές στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά του νομού ανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 09 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα