Καιρός: Συνεχίζονται οι βροχές την Πέμπτη – Πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες

Καιρός: Συνεχίζονται οι βροχές την Πέμπτη – Πού θα εκδηλωθούν καταιγίδες
Βροχή ΝΙΚΟΣ ΜΗΤΡΟΥΣΙΑΣ / INTIME

Διατηρείται η αστάθεια την Πέμπτη, με τους ανέμους να κυμαίνονται στα 4 - 5 και 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα είναι σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά. Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά.

Ο καιρός με μια ματιά

  • Διατηρείται η αστάθεια το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα ηπειρωτικά καθώς τοπικά και στα νότια.
  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά για την εποχή.
  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 4 με 5 μποφόρ και τοπικά τα 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Η εβδομαδιαία προοπτική υετού ανέμων και θερμοκρασιών

Αναλυτική πρόγνωση Ελλάδος

Σήμερα Πέμπτη στο νότιο Ιόνιο, την Πελοπόννησο και την Κρήτη, προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικούς όμβρους και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα νότια πελάγη ανατολικοί έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα φτάσει στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά τους 26 με 28 και κατά τόπους στα βόρεια τους 29 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΑΤΤΙΚΗ

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες, με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα βόρεια μέχρι το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΙΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ:

Σαν σήμερα την 1/6/2006 είχαμε κακοκαιρία σε όλη την Ελλάδα με καταρρακτώδεις βροχές και ισχυρές καταιγίδες. Πλημμύρες από υπερχείλιση των ποταμών και χειμάρρων στην Αιτωλοακαρνανία, τη Μεσσηνία, την Αχαΐα και την Ξάνθη. Ζημιές στις καλλιέργειες από το χαλάζι. Προβλήματα στις οδικές και εναέριες συγκοινωνίες στη δυτική Ελλάδα

Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο NEWS 24/7 επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version