Έως τους 39 βαθμούς η θερμοκρασία την Τετάρτη

Έως τους 39 βαθμούς η θερμοκρασία την Τετάρτη
Ηλιοφάνεια Eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά. Γενικά αίθριος ο καιρός.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

• Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα κατά 6 βαθμούς πάνω από τα κανονικά για την εποχή

• Γενικά αίθριος καιρός με λίγα σύννεφα στα βόρεια

• Οι άνεμοι θα φτάνουν στο Αιγαίο τα 4-5 και στα νότια μόνο 5 με 6 μποφόρ

Την Τετάρτη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά ορεινά θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ τα ανατολικά 4 με 5 και τοπικά στο Νότιο Αιγαίο 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο και θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 37 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 37 με 39 και στα νησιά του Αιγαίου τους 31 με 35 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική γενικά αίθριος καιρός

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 4 και στα ανατολικά 4 με 5 μποφόρ Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 37 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη τοπικές νεφώσεις

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νότιοι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ: Την 1/7/2002 είχαμε ισχυρές χαλαζοπτώσεις στη Δράμα. Ένας νεκρός από κεραυνό στο Κιλκίς. –Το 2005 σημειώθηκε 41°C μέγιστη Θερμοκρασία στη Λαμία, 40°C στη Λάρισα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα