Καιρός: Ισχυρή αστάθεια στα ηπειρωτικά – Πτώση θερμοκρασίας

Καιρός: Ισχυρή αστάθεια στα ηπειρωτικά – Πτώση θερμοκρασίας
Βροχή Eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά. Συνεχίζεται η πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και σποραδικές καταιγίδες

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Αστάθεια σε όλα τα ηπειρωτικά τοπικά έντονη και δεν αποκλείονται χαλαζοπτώσεις

  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά για την εποχή.

  • Οι άνεμοι δεν θα ξεπερνούν τα 4-5 μποφόρ

Την Τρίτη προβλέπεται και πάλι άστατος καιρός με βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κατά τόπους ισχυρές σε όλα τα ηπειρωτικά, την Εύβοια και πιθανώς τις Σποράδες, και πρόσκαιρα στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, με εξασθένηση τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 και τοπικά στα δυτικά και νότια 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστη τιμή στα βόρεια τους 29 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 29 με 30 και στα νησιά του Αιγαίου τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική άστατος καιρός

Στην Αττική προβλέπεται άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με εξασθένηση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη άστατος καιρός

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται άστατος καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τοπικά ισχυρές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με εξασθένηση το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ : Στις 23/6/1916 είχαμε υψηλές θερμοκρασίες στην Αττική στα όρια του καύσωνα. — Το 2009 δημιουργήθηκε υδροσίφωνας στο Πόρτο Κατσίκι Λευκάδος και ένας στον Πατραϊκό κόλπο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα