Καιρός: Βαθμιαία εξασθένηση ανέμων την Τρίτη – Λίγες βροχές στα ανατολικά

Καιρός: Βαθμιαία εξασθένηση ανέμων την Τρίτη – Λίγες βροχές στα ανατολικά
Παραλία Γλυφάδας eurokinissi

Η πρόγνωση του καιρού από τον διευθυντή της ΕΜΥ Θοδωρή Κολυδά για το News 24/7.

Τι πρέπει να ξέρεις για τον καιρό

  • Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται σε επίπεδα λίγο κάτω από τα κανονικά –Τοπικά στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά παγετός

  • Οι ενισχυμένοι βοριάδες στο Αιγαίο προοδευτικά θα εξασθενήσουν

  • Δεν προβλέπονται σημαντικά φαινόμενα το επόμενο τριήμερο

 

Την Τρίτη στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός . Στην ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά , αλλά και με σταδιακή βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες. Το μεσημέρι ο υδράργυρος δεν θα ξεπεράσει στα βόρεια τους 9 βαθμούς Κελσίου, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και το Ιόνιο θα φτάσει τους 11 με 14 βαθμούς και στο Αιγαίο τους 13 με 14 βαθμούς Κελσίου.

Παροδικές νεφώσεις στην Αττική

 

Στην Αττική  προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες και από το απόγευμα γενικά αίθριος καιρός .Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 9 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος καιρός στη Θεσσαλονίκη

 

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα